Detoxifiant intestin. Ofertele pentru produsul

detoxifiant intestin

Polygemma 15 Intestin detoxifiere PlantExtrakt Susține detoxifierea organismului la nivelul tubului digestive Ajută la reglarea tranzitului intestinal atât în caz de constipație, cât şi în caz de diaree şi la refacerea florei intestinale.

Detoxifierea reprezintă o strategie importantă pentru menținerea sănătății.

detoxifiant intestin

Ajută la minimizarea efectelor nedorite ale poluării şi stresului specific vieții moderne. Detoxifierea organismului prin stimularea uneia sau mai multor căi de eliminare a toxinelor este o abordare eficientă pentru întreținerea stării de sănătate.

detoxifiant intestin

Efectul gemoterapicelor se manifestă profund, la nivel celular, cu deblocarea unor funcții perturbate ale organismului şi reechilibrarea homeostaziei celulare şi tisulare. Mod de administrare: Adulți: în general câte 2 ml de 2 detoxifiant intestin pe zi, diluați în puțină apă, cu aproximativ 20 de minute înainte de mese.

detoxifiant intestin

Se recomandă cure de 2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie. A se agita înainte de administrare!

detoxifiant intestin

Prin natura lor, produsele naturale pot prezenta uşoare depuneri care nu afectează calitatea! Mod de prezentare: flacon de sticlă brună de 50 ml prevăzut cu dop picurător şi capac dozator în ml.

detoxifiant intestin

Asevedeași