Documentar paraziți

Documentare despre paraziți la oameni

Pastila saptamanala de sanatate despre parazitoza - cadouri24.ro

Trăind cu paraziți: un documentar despre modul în care aceste organisme afectează corpul uman Contaminarea cu paraziți poate apărea în orice punct al lanțului alimentar. Menținerea unei igiene stricte la pregătirea alimentelor, evitarea consumului de apă crudă, spălarea constantă a mâinilor și curățarea corectă a ustensilelor, sunt câteva dintre recomandările pentru evitarea infecțiilor parazitare.

documentar paraziți

Ca tratament, unii experți recomandă consumul de deparazitari pentru a combate și eradica infecțiile cauzate de paraziți. Produsul este administrat, în general, la fiecare 6 luni pentru a vă menține controlul și o stare mai bună de sănătate.

documentar paraziți

Totuși, ce s-ar întâmpla dacă nu luăm măsuri preventive documentar paraziți a evita paraziții? Michael Mosley, a ingerat o tenie pentru a afla efectele sale asupra corpului. Trăind cu documentar paraziți Paraziții sunt ființe vii care pot trăi în interiorul corpului unei ființe umane și se pot hrăni cu el până la punctul de a provoca infecții mari și chiar moarte.

documentar paraziți

Jurnalistul BBC a călătorit în Kenya pentru a ingera o tenie laborator de la o vacă infectată înainte de a se întoarce în Marea Britanie. După câteva săptămâni, a ingerat un aparat de fotografiat de dimensiune pilulă pentru a urmări imaginile transmise pe un ecran iPad.

documentar paraziți

Există un vierme în mine! Jurnalistul mediului englez este pasionat să experimenteze propriul corp pentru a-și povesti experiențele înaintea camerelor de televiziune, oricât de ciudate ar fi pentru spectatori.

documentar paraziți

Jurnalistul a expulzat parazitul prin fecale și va trimite probe oamenilor de știință care studiază simptomele infecțiilor cu paraziți. Larvele viermilor "pot trăi până la 20 de ani și pot măsura câțiva metri lungime în interiorul unei persoane".

Cu toate acestea, nu este prima dată când își asumă acest tip de risc.

documentar paraziți

Cu ceva timp în urmă a experimentat viermi, păduchi și lipitori.

Asevedeași