Hidrocolonoterapie suceava

Colon Hidroterapie – Ligia Pop

నా థైరాయిడ్ సమస్య శాశ్వతమా ? (Is my thyroid problem permanent?)

Mai multe detalii Colonhidroterapia este o metoda blanda si nedureroasa prin care, cu ajutorul apei filtrate si purificate, se indeparteaza din colon reziduuri stagnante, toxine si paraziti, obtinandu-se imbunatatirea starii de sanatate si a functionalitatii intregului organism. Colonul este sistemul de canalizare al organismului nostru. Prin colon trec zilnic substantele nefolositoare pe care corpul trebuie neaparat sa le elimine pentru a nu se intoxica.

hidrocolonoterapie suceava

Voucherul include: 1 sedinta de Hidrocolonoterapie Beneficii : curatarea si detoxifierea colonului de reziduuri unele acumulate pe parcursul a multi ani de zile si paraziti; tranzit normal, regulat; refacerea tonusului, formei si functionarii normale a colonului; stimularea si intarirea sistemului imunitar; detoxifierea intregului organism absorbtie normala a nutrientilor in sange; cresterea energiei si a claritatii mentale; stare generala de bine, optimism; tratarea retentiei hidrice si a celulitei; controlul apetitului si al greutatii; restaurarea unui pH optim al organismului; Important: Poti achizitiona un singur voucher in nume propriu!

Oferta este valabila doar prin achizitionarea voucherului BestDealz!

hidrocolonoterapie suceava

Pentru informatii suplimentare sunati la numarul: Program Clinica Remedium: L-V: Pentru a beneficia de oferta este necesar sa te programezi la Clinica Remedium in aceasta perioada sau eventual sa incepi sedintele daca e vorba de mai multe procedurialtfel hidrocolonoterapie suceava nu mai poate fi folosit iar contravaloarea lui va fi pierduta! Clinica Remedium Detalii suplimentare Contraindicatii: Hemoragii sau inflamatii acute la nivelul colonului, hemoroizi, cancer la nivelul colonului, aderente pelviene, fisuri sau fistule anale, hernie abdominala, interventii chirurgicale abdominale recente, sarcina dupa luna a treia, tulburari cardiace severe, insuficienta renala severa.

Detalii companie Promovăm colonhidroterapia CHTnutriția și come si prende un papilloma virus cu ioni — anion bio energy.

hidrocolonoterapie suceava

Remedium s-a născut din nevoia de a inspira, bucura pe toți cei care din diferite motive inexplicabile, se simt puțin hidrocolonoterapie suceava lenți, hidrocolonoterapie suceava, fără vlagă, fără energie sau obosesc repede, au migrene dese. Sunt frecvent constipați și balonați, prezintă erupții ale pielii, au poftă exagerată de dulce sau sărat, sunt bulemici fără voia lor, irascibili, stresați, duc o viață sedentară cu aport în produse rafinate, procesate, devitalizate.

Toate acestea afectează în primul rând aparatul digestiv și organele de excreție. Pentru toate acestea colonhidroterapia este soluția.

hidrocolonoterapie suceava

Studiați această procedură, învățați totul despre ea și spălați-vă colonul de două ori pe an prin 6 proceduri consecutive sau minim 3. Alte oferte:.

hidrocolonoterapie suceava

Asevedeași